
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (500 g) pakasteperunaviipaleita
- ripaus jauhettua valkopippuria
-
½-1 pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
2 dl Valio ruokakermaa 10 %
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Kaada perunat uunivuokaan tai esim. leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan ø n. 22 cm.
- Ripauta päälle kevyesti pippuria ja nostele joukkoon AURA muru. Jos haluat vahvasti AURA juuston makuisen, käytä koko pussi, jos miedomman, lisää käytä vain puolikas pussi AURA murua ja mausta perunat 1/4 tl suolaa.
- Kaada kerma kauttaaltaan perunoiden päälle.
- Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa 1 h. Valele perunoiden pintaa vuoan pohjalle valuneella kermalla kypsentämisen puolivälin jälkeen muutama kerta. Näin lopputuloksesta tulee mehevä.
- Tarjoa juhlapäivän lisukeperunana lihalle, kanalle tai kalalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
167 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
10,8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua valkopippuria