AURA lohi ja yrttimuusi

AURA lohi ja yrttimuusi

Helppo arkivuoka syntyy lohesta, pakasteperunasoseesta ja AURA juustosta. Ainekset kootaan vuokaan raakoina ja uuni hoitaa loput. Ihanan helppoa ja nopeaa!

30 min
helppo
136 kcal / 100g
4

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
400 g
pakasteperunamuusiaineksia , esim. Oolannin
1 prk (2,5 dl)
2 dl
vettä
500 g
lohifileetä annospaloina
1 tl
suolaa
1
palsternakka
½ pkt (à 170 g)
1 rkl
juoksevaa hunajaa tai vaaleaa siirappia
mustapippuria myllystä

Viimeistelyyn

tilliä

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Voitele uunivuoka (20 x 30 cm) Oivariini rasvalla.
  3. Lisää vuokaan perunasoseainekset, ruokakerma ja vesi.
  4. Leikkaa lohifileet nahattomiksi annospaloiksi ja asettele vuokaan muusin päälle. Mausta suolalla.
  5. Kuori palsternakka ja suikaloi juustohöylällä tai kuorimaveitsellä ohuiksi pitkiksi lastuiksi. Lisää palsternakkalastut vuokaan.
  6. Paloittele AURA ja asettele juustoa lohipalojen pinnoille. Valuta pintaan hunajaa ja rouhi mustapippuria myllystä.
  7. Paista 225 asteessa n. 20 min. Viimeistele tuoreella tillillä ennen tarjoilua.
Vinkki

Vinkki

Halutessasi peitä kelmulla ennen paistoa ja säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Paista ennen ruokailua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›