AURA pekonipasta

AURA pekonipasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

AURA pekonipasta

AURA pekonipasta

Klassinen kermaisen täyteläinen AURA pekonipasta on todellista lohturuokaa. Tässä ohjeessa ei ole mitään ylimääräistä, mutta kaikki tarvittava.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

88 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
nauhapastaa , esim. tagliatelle
1 pkt (170 g)
pekonia
1
sipuli
½ dl
tuoretta salviaa
2 dl
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoa

tai 1 pussiValio AURA® murua
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä al dente.
  2. Pastan kiehuessa valmista kastike: paahda pekonit pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle valumaan.
  3. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuullota sipuli sekä hienonnetut salvian lehdet pannulla pekonin rasvassa. Lisää kerma, paloiteltu pekoni ja 3/4 AURA juustosta. Keitä hetki, kunnes AURA juusto on hiukan sulanut ja kastike sakenee.
  4. Yhdistä kastike ja valutettu tagliatelle. Viimeistele runsaalla mustapippurilla ja lopulla AURA juustolla.
  5. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
302 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›