
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.17
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g nauhapastaa, esim. tagliatelle
- 1 pkt (170 g) pekonia
- 1 sipuli
- ½ dl tuoretta salviaa
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
1 pussi (150 g) Valio AURA® murua
Voit kokeilla myös -
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä al dente.
- Pastan kiehuessa valmista kastike: paahda pekonit pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle valumaan.
- Kuori ja viipaloi sipuli. Kuullota sipuli sekä hienonnetut salvian lehdet pannulla pekonin rasvassa. Lisää kerma, paloiteltu pekoni ja 3/4 AURA juustosta. Keitä hetki, kunnes AURA juusto on hiukan sulanut ja kastike sakenee.
- Yhdistä kastike ja valutettu tagliatelle. Viimeistele runsaalla mustapippurilla ja lopulla AURA juustolla.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
314 kcal
Proteiini
10,1 g
Hiilihydraatti
23,2 g
Rasva
19,8 g
Tyydyttynyt rasva
10,3 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä