AURA pekonipasta

AURA pekonipasta

20 min
keskitaso
302 kcal / 100g
10
5

Klassinen kermaisen täyteläinen AURA pekonipasta on todellista lohturuokaa. Tässä ohjeessa ei ole mitään ylimääräistä, mutta kaikki tarvittava.

Ainekset

4 annosta
300 g
nauhapastaa , esim. tagliatelle
1 pkt (170 g)
pekonia
1
sipuli
½ dl
tuoretta salviaa
2 dl
1 pkt (170 g)
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä al dente.
  2. Pastan kiehuessa valmista kastike: paahda pekonit pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle valumaan.
  3. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuullota sipuli sekä hienonnetut salvian lehdet pannulla pekonin rasvassa. Lisää kerma, paloiteltu pekoni ja 3/4 AURA juustosta. Keitä hetki, kunnes AURA juusto on hiukan sulanut ja kastike sakenee.
  4. Yhdistä kastike ja valutettu tagliatelle. Viimeistele runsaalla mustapippurilla ja lopulla AURA juustolla.
  5. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
302 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
19 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
106 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)