Avoin kylmäsavulohi-murumunakas

Avoin kylmäsavulohi-murumunakas
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Avoin kylmäsavulohi-murumunakas

Avoin kylmäsavulohi-murumunakas

Herkullinen munakas valmistuu nopeasti ja on täyttävä ruoka kovempaankin nälkään.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset2 annosta

2 annosta
4
kananmunaa
2 rkl
1 rkl
1 dl
2 viipaletta (30 g)
kylmäsavulohta
2 dl
lehtipinaattia
2 rkl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Riko munien rakenne kevyesti haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon maito.
  2. Kuumenna Oivariini paistinpannussa miedolla lämmöllä. Lisää munakasmassa. Vedä puulastalla munakasseosta hitaasti pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin, kunnes se alkaa hyytyä.
  3. Ripottele munakkaan pinnalle AURA muru, lohiviipaleet, pinaatti ja tilli.
  4. Anna munakkaan kypsyä vielä hetki kannen alla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.