Siirry sisältöön
Banaani-suklaajälkiruoka

Banaani-suklaajälkiruoka

Oletko herkutteluhetkeä vailla? Kuohkea suklaarahkavaahto kätkee sisälleen pehmeää banaania. Pähkinärouhe antaa rakenteeseen kontrastia. Makeannälkä tyydytetty!

Banaani-suklaajälkiruoka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Eila® vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 1½ rkl sokeria
  • 1½ rkl kaakaojauhetta
  • 1 prk (200 g)
    Valio maustettua rahkaa vanilja
    Valio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
    Valio maustettu rahka 200 g vanilja laktoositon
  • 1 (160 g) kypsä banaani

Koristeeksi

  • 1 dl cashewpähkinärouhetta
  • 1 pieni tlk persikkaa tai kotimaisia vadelmia

Ohje

  1. Vatkaa kerma, sokeri ja kaakaojauhe vaahdoksi. Lisää rahka ja viipaloitu banaani.
  2. Annostele jälkiruokamaljoihin. Lisää annoksille cashewpähkinärouhetta ja persikkaviipaleita tai vadelmia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal
Proteiini 3,9 g
Hiilihydraatti 14,1 g
Rasva 13,6 g
Tyydyttynyt rasva 6,4 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search