Banaanipot

Banaanipot

Helppo jälkiruoka, jossa ei monta raakaa-ainetta tarvita. Keksipohjaa voit vaihdella sen mukaan, mitä kaapistasi löytyy - piparkakakuista täytekekseihin. Tuoreet marjat kesällä tai hillot ja pakastemarjat viimeistelevät annokset vaahdotetun kerman kanssa.

Ainekset6 annosta

6 annosta
100 g
suklaa-kaurakeksejä
2 prk (à 200 g)
2 pientä (n. 300 g)
banaania
3 dl
tuoreita marjoja
2 dl
1 ½ rkl
kaakaojauhetta
1 ½ rkl
sokeria

Ohje

  1. Murenna keksit. Lisää joukkoon 2 rkl vaniljarahkaa. Sekoita.
  2. Levitä muruseos kuuden annosvuoan pohjalle.
  3. Soseuta banaanit haarukalla. Yhdistä ne loppuun rahkaan.
  4. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 15 - 20 min.
  5. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Yhdistä kaakaojauhe ja sokeri. Sihtaa kaakaojauhe-sokeriseos kermavaahdon joukkoon siivilän läpi.
  6. Tarjoa haaleina tai kylminä tuoreiden kesämarjojen ja suklaakerman kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
199 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›