
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 100 g suklaa-kaurakeksejä
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 2 pientä (n. 300 g) banaania
- 3 dl (150 g) tuoreita marjoja
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 1½ rkl kaakaojauhetta
- 1½ rkl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Murenna keksit. Lisää joukkoon 2 rkl vaniljarahkaa. Sekoita.
- Levitä muruseos kuuden annosvuoan pohjalle.
- Soseuta banaanit haarukalla. Yhdistä ne loppuun rahkaan.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 15 - 20 min.
- Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Yhdistä kaakaojauhe ja sokeri. Sihtaa kaakaojauhe-sokeriseos kermavaahdon joukkoon siivilän läpi.
- Tarjoa haaleina tai kylminä tuoreiden kesämarjojen ja suklaakerman kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
183 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
16,9 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa