Bataatti-broileripannu

Bataatti-broileripannu
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Bataatti-broileripannu

Bataatti-broileripannu

Pannuruoka valmistuu nimensä mukaisesti yhdessä isossa pannussa tai paistokasarissa. Tässä helppo ruoka niin arkeen kuin viikonloppuun.

Valmistusaika

Työaika
20 min
hauduttaminen
10 min
uunissa
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1717 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (400 g)
bataatti
1 (150 g)
iso sipuli
2 rkl
kasvisliemifondia tai -liemitiivistettä
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
n. 400 g
maustamattomia broilerin rintafileitä
½ tl
suolaa
1 mm
jauhettua kanelia
1 prk (250 g)

Ohje

  1. Kuori bataatti ja leikkaa kuutioiksi. Leikkaa sipuli ohuehkoiksi lohkoiksi. Laita kasvikset kulhoon ja mausta fondilla.
  2. Leikkaa pekonit viipaleiksi. Paloittele rintafileet.
  3. Kuumenna pekoni isossa paistokasarissa. Rasvan irrotessa lisää broileripalat ja paista, kunnes ne ruskistuvat. Mausta.
  4. Lisää kasvikset lihojen joukkoon. Kääntele hetki. Lusikoi päälle Koskenlaskija.
  5. Hauduta kannen alla, kunnes bataatit ovat kypsyneet. Bataatit kypsyvät 5 - 10 min, riippuen palojen koosta.
  6. Tarjoa pannuruoka maalaisleivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
152 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›