Bataatti-broileripannu

Bataatti-broileripannu

Pannuruoka valmistuu nimensä mukaisesti yhdessä isossa pannussa tai paistokasarissa. Tässä helppo ruoka niin arkeen kuin viikonloppuun.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (400 g)
bataatti
1 (150 g)
iso sipuli
2 rkl
kasvisliemifondia tai -liemitiivistettä
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
n. 400 g
maustamattomia broilerin rintafileitä
½ tl
suolaa
1 mm
jauhettua kanelia
1 prk (250 g)

Ohje

  1. Kuori bataatti ja leikkaa kuutioiksi. Leikkaa sipuli ohuehkoiksi lohkoiksi. Laita kasvikset kulhoon ja mausta fondilla.
  2. Leikkaa pekonit viipaleiksi. Paloittele rintafileet.
  3. Kuumenna pekoni isossa paistokasarissa. Rasvan irrotessa lisää broileripalat ja paista, kunnes ne ruskistuvat. Mausta.
  4. Lisää kasvikset lihojen joukkoon. Kääntele hetki. Lusikoi päälle Koskenlaskija.
  5. Hauduta kannen alla, kunnes bataatit ovat kypsyneet. Bataatit kypsyvät 5 - 10 min, riippuen palojen koosta.
  6. Tarjoa pannuruoka maalaisleivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
152 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,9 g
Kalsium
77 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›