
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
18 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (400 g) bataatti
- 1 (150 g) iso sipuli
- 2 rkl kasvisliemifondia tai -liemitiivistettä
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 400 g maustamattomia broilerin rintafileitä
- ½ tl suolaa
- ⅓ tl jauhettua kanelia
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori bataatti ja leikkaa kuutioiksi. Leikkaa sipuli ohuehkoiksi lohkoiksi. Laita kasvikset kulhoon ja mausta fondilla.
- Leikkaa pekonit viipaleiksi. Paloittele rintafileet.
- Kuumenna pekoni isossa paistokasarissa. Rasvan irrotessa lisää broileripalat ja paista, kunnes ne ruskistuvat. Mausta.
- Lisää kasvikset lihojen joukkoon. Kääntele hetki. Lusikoi päälle Koskenlaskija.
- Hauduta kannen alla, kunnes bataatit ovat kypsyneet. Bataatit kypsyvät 5 - 10 min, riippuen palojen koosta.
- Tarjoa pannuruoka maalaisleivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
158 kcal
Proteiini
11,6 g
Hiilihydraatti
5,4 g
Rasva
10,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa