Beurre Blanc

Beurre Blanc
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Beurre Blanc

Beurre Blanc

Beurre blanc eli voi-valkoviinikastike on rasnkalaisen keittiön peruskastike ja sitä tarjoillaan yleisimmin paistetun kalan kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 dl

3 dl
4
salottisipulia
½ dl
valkoviinietikkaa
2 dl
kuivaa valkoviiniä
1 dl
vettä
½ dl
200 g
1 mm
jauhettua valkopippuria
1 mm
cayennepippuria
1 rkl
sitruunamehua

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit.
  2. Kuumenna kattilassa etikka.
  3. Lisää kiehuvaan etikkaan sipulit valkoviini ja vesi. Keitä niin, että vain 3 rkl on nesteestä jäljellä. Siivilöi mausteliemi ja kaada se takaisin kattilaan.
  4. Lisää mausteliemeen kerma. Vatkaa joukkoon kylmä voi pieninä kuutioina. Kiehauta, mutta älä keitä.
  5. Mausta valmis kastike.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

    Etkö löytänyt sopivaa?

    Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

    Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›