Blinipannukakku & kurkku-omenakaviaari

Blinipannukakku & kurkku-omenakaviaari
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Blinipannukakku & kurkku-omenakaviaari

Blinipannukakku & kurkku-omenakaviaari

Blinipannukakun kanssa maistuu maustekurkusta ja omenasta valmistettu lisäke.

Valmistusaika

Työaika
25 min
tekeytyminen
30 min
uunissa
25 min
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset9 palaa

9 palaa
6 ½ dl
1 prk (150 g)
25 g
hiivaa
1 ½ tl
suolaa
2 dl
tattarijauhoja
2 dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
¾ dl

Kurkku-omenakaviaari

2 dl
2
maustekurkkua
1 iso
omena
1 rkl
kaprista
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Lämmitä maito ja fraîche kädenlämpöiseksi. Liuota sekaan hiiva. Vatkaa sekaan suola ja jauhot
  2. Laita astia lämpimään veteen. Peitä leivinliinalla. Odota kunnes taikina kuplii, n. 30 min.
  3. Vatkaa sekaan munat ja Oivariini. Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista n. 25 min 225 asteessa, kunnes kypsää.
  4. Valmista täyte sekoittamalla kevyt crème fraîcheen pieniksi kuutioiksi leikatut maustekurkut ja omena. Mausta hienonnetulla kapriksella ja mustapippurilla.
Vinkki

Vinkki

Lisää kaviaariin hienonnettua kylmäsavustettua kinkkua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›