Blinipannukakku & kurkku-omenakaviaari

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Blinipannukakku & kurkku-omenakaviaari

Blinipannukakku & kurkku-omenakaviaari

Blinipannukakun kanssa maistuu maustekurkusta ja omenasta valmistettu lisäke.

1 h 20 min
keskitaso
152 kcal / 100g
0
TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset9 palaa

9 palaa
6 dl
1 prk (200 g)
25 g
hiivaa
1 ½ tl
suolaa
2 dl
tattarijauhoja
2 dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
¾ dl

Kurkku-omenakaviaari

1 prk (200 g)
2
maustekurkkua
1 iso
omena
1 rkl
kaprista
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Lämmitä maito ja fraîche kädenlämpöiseksi. Liuota sekaan hiiva. Vatkaa sekaan suola ja jauhot
  2. Laita astia lämpimään veteen. Peitä leivinliinalla. Odota kunnes taikina kuplii, n. 30 min.
  3. Vatkaa sekaan munat ja Oivariini. Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista n. 25 min 225 asteessa, kunnes kypsää.
  4. Valmista täyte sekoittamalla kevyt crème fraîcheen pieniksi kuutioiksi leikatut maustekurkut ja omena. Mausta hienonnetulla kapriksella ja mustapippurilla.
Vinkki

Vinkki

Lisää kaviaariin hienonnettua kylmäsavustettua kinkkua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
152 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›