Broilerin maksaa juurespedillä

Broilerin maksaa juurespedillä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Broilerin maksaa juurespedillä

Broilerin maksaa juurespedillä

Jos et pidä voimakkaasta maksan mausta, kokeile broilerin maksaa. Sen maku on mieto. Maksa myös kypsyy nopeasti.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
300 g
broilerin maksaa
pala (200 g)
lanttua
pala (200 g)
palsternakkaa
4 - 5 (400 g)
porkkanaa
sipuli
2 rkl
2 dl
1 rkl
kasvisliemifondia
1 tl
suolaa
1 tl
kuivattua rakuunaa
ripaus
valkopippuria

Ohje

  1. Ota sulaneet broilerin maksat huoneenlämpöön talouspaperin päälle valumaan.
  2. Kuori ja leikkaa juurekset ja sipuli ohuiksi suikaleiksi.
  3. Kuumenna pannulla 1 rkl voita. Kuullota juureksia ja sipulia muutaman min. Lisää ruokakerma ja kasvisfondi. Anna hautua kypsäksi n. 20 min.
  4. Paista broilerin maksoja kuumalla paistinpannulla voissa. Maksat saavat jäädä sisältä hiukan punertaviksi. Mausta suolalla, pippurilla ja rakuunalla.
  5. Tarjoile esim. riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›