Brunssipelti

Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Brunssipelti

Brunssipelti

Brunssin ainekset yhdellä pellillä. Helppo ja maukas peltiruoka valmistuu nopeasti kokoamalla kaikki ainekset samalle pellille ja uuniin paistumaan. Valmis pelti uunista pöytään ja heti kuumana nauttimaan.

25 min
helppo
157 kcal / 100g
1
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
mausteista raakamakkaraa
1 rasia
terttukirsikkatomaatteja
2
suippopaprikaa
200 g
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 prk (180 g)
1 kpl
esipaistettua patonkia
2 rkl
mustapippuria myllystä
babypinaattia

Munakas

3
kananmunaa
½ dl
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille raakamakkarat, kirsikkatomaatit, puolitetut paprikat, pavut, valutetut salaattijuustokuutiot sekä viipaloitu esipaistettu patonki.
  2. Valuta Oivariini rasvaa patongin päälle ja rouhin pinnalle mustapippuria.
  3. Sekoita munakkaan ainekset kulhossa ja kaada uunin kestäviin kuppeihin. Laita kupit pellille muiden ainesten joukkoon.
  4. Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia. Viimeistele tuoreella pinaatilla.
  5. Brunssipellin lisänä voit tarjoilla Valio Hedelmätarha® tuoremehuja

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›