Brunssipelti

Brunssipelti
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Brunssipelti

Brunssipelti

Brunssin ainekset yhdellä pellillä. Helppo ja maukas peltiruoka valmistuu nopeasti kokoamalla kaikki ainekset samalle pellille ja uuniin paistumaan. Valmis pelti uunista pöytään ja heti kuumana nauttimaan.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa / pellillinen
15 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
mausteista raakamakkaraa
1 rasia
terttukirsikkatomaatteja
2
suippopaprikaa
200 g
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 prk (180 g)
1 kpl
esipaistettua patonkia
2 rkl
mustapippuria myllystä
babypinaattia

Munakas

3
kananmunaa
½ dl
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille raakamakkarat, kirsikkatomaatit, puolitetut paprikat, pavut, valutetut salaattijuustokuutiot sekä viipaloitu esipaistettu patonki.
  2. Valuta Oivariini rasvaa patongin päälle ja rouhin pinnalle mustapippuria.
  3. Sekoita munakkaan ainekset kulhossa ja kaada uunin kestäviin kuppeihin. Laita kupit pellille muiden ainesten joukkoon.
  4. Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia. Viimeistele tuoreella pinaatilla.
  5. Brunssipellin lisänä voit tarjoilla Valio Hedelmätarha® tuoremehuja

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›