Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Brunssipelti

Brunssin ainekset yhdellä pellillä. Helppo ja maukas peltiruoka valmistuu nopeasti kokoamalla kaikki ainekset samalle pellille ja uuniin paistumaan. Valmis pelti uunista pöytään ja heti kuumana nauttimaan.

Brunssipelti
Brunssipelti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 mausteista raakamakkaraa
  • 1 rasia terttukirsikkatomaatteja
  • 2 suippopaprikaa
  • 200 g valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
  • 1 prk (180 g)
    Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • 1 esipaistettua patonkia
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0 kg babypinaattia

Munakas

  • 3 kananmunaa
  • ½ dl
    Valio kuohukermaa laktoositon
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 1 l laktoositon, luomu
  • ripaus suolaa

Ohje

  1. Levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille raakamakkarat, kirsikkatomaatit, puolitetut paprikat, pavut, valutetut salaattijuustokuutiot sekä viipaloitu esipaistettu patonki.
  2. Valuta Oivariini rasvaa patongin päälle ja rouhin pinnalle mustapippuria.
  3. Sekoita munakkaan ainekset kulhossa ja kaada uunin kestäviin kuppeihin. Laita kupit pellille muiden ainesten joukkoon.
  4. Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia. Viimeistele tuoreella pinaatilla.
  5. Brunssipellin lisänä voit tarjoilla Valio Hedelmätarha® tuoremehuja

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 169 kcal
Proteiini 8,3 g
Hiilihydraatti 9,4 g
Rasva 10,6 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • babypinaattia
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search