
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 3 dl vehnäjauhoja ja/tai sämpyläjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
-
25 g (0,5 dl)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
¾ dl
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
Täyte
- 200 g chorizo-makkaraa tai palvikinkkua
- 1 iso (250 g) paprika
- 1 (250 g) purjo
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1¾ dl
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
- 2 kananmunaa
-
125 g (2,5 dl)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Jaa resepti
Ohje
- Valmistele ensin täytettä: Leikkaa chorizo n. 1/2 cm:n viipaleiksi tai kuutioiksi. Paista niitä hetki kuumalla paistinpannulla, niin että ne saavat väriä. Siirrä pois pannulta.
- Kuutioi paprika. Hienonna halkaistu ja pesty purjo.
- Kuullota paprikaa ja purjoa rasvassa pannulla. Nosta levyltä ja anna jäähtyä.
- Pohjataikina: Käytä pelkkiä vehnäjauhoja tai esim. 2 dl vehnäjauhoja ja 1 dl sämpyläjauhoja. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja juustoraaste. Lisää Oivariini ja ruokakerma. Sekoita tasaiseksi ja taputtele uunivuoan (Ø 28 cm) pohjalle ja ylös reunoille. Esipaista pohjaa uunin alimmalla ritilätasolla 200 asteessa 10 min.
- Yhdistä täytteen aineet, säästä juustoraasteesta n. 1/2 dl piiraan pinnalle.
- Kaada täyte esipaistetulle pohjalle. Ripota pinnalle loppu juustoraaste
- Kypsennä uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsä.
- Tarjoa esim. illanistujaisissa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
235 kcal
Proteiini
10,9 g
Hiilihydraatti
12,1 g
Rasva
15,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa