Salamipannukakku

Salamipannukakku

45 min
helppo
144 kcal / 100g
1
0

Tämä maukas pannukakku sopii pikkusuolaiseksi tai salaatin kanssa tarjoiltuna lounaaksi tai iltapalaksi.

Ainekset

1 uunipannullinen

Taikina

4
kananmunaa
8 dl
4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1 dl
hienonnettua persiljaa

Pannulle

100 g
kevytsalamia
150 g (3 dl)

Ohje

  1. Valmista taikina sekoittamalla munien rakenne rikki kulhossa. Vatkaa joukkoon loput aineet. Anna taikinan turvota muiden valmistelujen ajan
  2. Levitä suikaloitu salami ja juustoraaste uunipannulle leivinpaperin päälle. Kaada taikina varoen uunipannulle.
  3. Kypsennä 225 asteessa n. 30 min.
  4. Tarjoa raikkaan, esim. puolukkaisen salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
161 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)