Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Salamipannukakku

Tämä maukas pannukakku sopii pikkusuolaiseksi tai salaatin kanssa tarjoiltuna lounaaksi tai iltapalaksi.

Salamipannukakku
Salamipannukakku

Ainesosat

uunipannullinen

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Taikina

  • 4 kananmunaa
  • 8 dl
    Valio kevytmaitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl hienonnettua persiljaa

Pannulle


Ohje

  1. Valmista taikina sekoittamalla munien rakenne rikki kulhossa. Vatkaa joukkoon loput aineet. Anna taikinan turvota muiden valmistelujen ajan
  2. Levitä suikaloitu salami ja juustoraaste uunipannulle leivinpaperin päälle. Kaada taikina varoen uunipannulle.
  3. Kypsennä 225 asteessa n. 30 min.
  4. Tarjoa raikkaan, esim. puolukkaisen salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 145 kcal
Proteiini 9,6 g
Hiilihydraatti 14,8 g
Rasva 4,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search