
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl keltaisia rusinoita
- 1 pkt (100 g) sukaatteja
- 85 g (1 dl) säilykekirsikoita
- 2 rkl mantelilikööriä, rommia tai kirsikoiden lientä
-
200 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 3 kananmunaa
- 260 g (4 dl) vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
-
½ dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa rusinat, sukaatit ja paloitellut kirsikat kulhoon. Kaada päälle mantelilikööri. Anna maustua, sekoita välillä.
- Vatkaa pehmeä voi ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen välillä hyvin vatkaten.
- Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Ota pieni osa jauhoista erilleen ja kierittele siinä liotetut hedelmät. Lisää loppu jauhoseos vuorotellen kerman kanssa voi-sokerivaahtoon kevyesti sekoittaen. Lisää lopuksi jauhotetut hedelmät.
- Kaada taikina 1,8 litran voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista uunin alimmalla ritilätasolla 175 asteessa 60 - 70 min. Peitä kypsennyksen loppuvaiheessa kaksinkertaisella leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa. Rengasvuoassa kakku kypsyy nopeammin kuin suorakaiteen muotoisessa vuoassa. Tarkista kypsyys kakun keskeltä puisella cocktailtikulla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
364 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
43,8 g
Rasva
17,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa