Garam masala broileripihvit

Garam masala broileripihvit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Garam masala broileripihvit

Garam masala broileripihvit

Broilerin jauheliha on mietoa ja nopeasti kypsyvää ruokaa. Mausta intialaisittain inkiväärillä ja tarjoa garam masalalla maustetun sipulimuhennoksen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset4 annosta / 8 pihviä

4 annosta / 8 pihviä

Mureketaikina

400 g
broilerin jauhelihaa
1
kananmuna
1 dl
½ dl
korppujauhoja
¾ tl
suolaa
¾ tl
jauhettua inkivääriä

Sipulimuhennos

3
valkosipulin kynttä
400 g
sipulia
2 rkl
1 ½ tl
garam masala -maustesekoitusta
1 ½ dl
1 (150 g)
hapahko omena

Ohje

  1. Sekoita murekemassan ainekset keskenään. Anna turvota 15 min.
  2. Levitä leivinpaperi uunipellille. Nosta massasta 8 kekoa leivinpaperin päälle. Tasoita vedellä kostutetuin käsin pihveiksi.
  3. Paista uunin yläosassa 200 asteessa 12 - 15 min tai kunnes kypsiä.
  4. Puolita kuoritut sipulit ja leikkaa viipaleiksi. Hienonna valkosipulit.
  5. Lisää Oivariini rasva ja garam masala pannulle. Kuumenna ja sekoittele hetki.
  6. Lisää sipulit, kuullota.
  7. Kaada joukkoon ruokakerma ja raastettu omena. Keitä hiljalleen 5 min tai kunnes seos on sopivan paksua. Lisää tarvittaessa tilkkanen vettä.
  8. Lusikoi sipulimuhennos kypsien pihvien päälle. Tarjoile keitetyn (basmati)riisin ja salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.