
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h 25 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
½ l
Valio Eila® kevytmaitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 50 g hiivaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl sokeria
- ½ dl perunasosejauhetta, esim. Mummon muusi
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 6 dl gluteenitonta jauhoseosta (Sunnuntai)
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola, sokeri, (gluteeniton) perunasosejauhe ja Oivariini.
- Mittaa jauhot ja lisää taikinaan. Vaivaa taikinaa sen verran, että se on tasaista. Anna kohota lämpimässä paikassa n. kaksinkertaiseksi (1/2 t).
- Kaada taikina voideltuun, suorakaiteen muotoiseen leipävuokaan.
- Paista uunin alatasolla 200 asteessa 40 - 45 min tai kunnes kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
187 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
32,6 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa