Gluteenittomat juustosämpylät

Gluteenittomat juustosämpylät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Gluteenittomat juustosämpylät

Gluteenittomat juustosämpylät

Juustoraaste antaa gluteenittomille sämpylöille makua ja mehevyyttä. Tarjoa gluteenittomat sämpylät aamu- tai välipalana.

Valmistusaika

Työaika
15 min
kohotus
20 min
uunissa
10 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset16 annosta

16 annosta
25 g
hiivaa
4 dl
1 rkl
psylliumia
½ tl
suolaa
1 rkl
hunajaa
½ dl
50 g
1 dl
tattarijauhoja
4-5 dl
gluteenitonta karkeaa jauhoseosta

Pinnalle

½ dl
50 g

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää psyllium, suola, hunaja, Oivariini ja juustoraaste. Lisää jauhot pienissä erissä sähkövatkaimen taikinakoukulla sekoittaen.
  2. Pyörittele taikinasta sämpylöitä jauhotetuin käsin. Kohota sämpylät leivinpaperin päällä pellillä n. 20 min.
  3. Voitele maidolla ja ripottele pintaan juustoraaste. Paista sämpylöitä 225 asteessa n. 12 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›