
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 (250 g) avokado
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 pieni (200 g) omena
- 200 g graavilohta
- 1 pieni (50 g) sipuli tai punasipuli
-
1½ prk (à 120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
- 1 (125 g) sydänsalaattia
- 1 (250 g) avokado
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 pieni (200 g) omena
- 200 g graavilohta
- 1 pieni (50 g) sipuli tai punasipuli
- 1½ prk (à 120 g) Valio Keittiön smetanaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
- 1 (125 g) sydänsalaattia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa avokadon hedelmäliha pieniksi kuutioiksi. Laita kulhoon ja valuta päälle sitruunamehu.
- Kuutioi kuorittu omena ja graavilohi pieniksi paloiksi. Hienonna sipuli.
- Yhdistä tartarin ainekset kulhossa.
- Irrota sydänsalaatin lehdet. Nostele päälle tartaria. Tarjoa alkupalana tai aterian lisukkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
161 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
2,4 g
Rasva
13,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rouhittua mustapippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.