Grillattu tahmea kana

Grillattu tahmea kana
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Grillattu tahmea kana

Grillattu tahmea kana

Kokeile grillaukseen tahmeita broilerinkoipia. Hunajaisen hapokas maustekastike karamellisoituu rapeaksi ja herkulliseksi kuorrutukseksi broilerinkoipien pintaan maustaen lihan ja säilyttäen sen mehevänä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
broilerinkoipia
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1
punasipuli
3
valkosipulin kynttä
1 rkl
2 dl
½ dl
tomaattipyreetä
½ dl
Dijon-kokojyväsinappia
2 dl
hunajaa
1 tl
cayennepippuria
1 rkl
paprikajauhetta
3 rkl
Worcestershire-kastiketta
1 rkl
balsamietikkaa

Ohje

  1. Poista broilerinkoivista nahka. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita koivet uunivuokaan.
  2. Kuullota hienonnettu punasipuli ja valkosipuli pannulla Oivariini rasvassa.
  3. Lisää tomaattipyree, kuullota hetki. Lisää loput ainekset ja keitä kasaan, kunnes kastiketta on jäljellä n. puolet.
  4. Hiero kastike broilerinkoipien pintaan. Kypsennä grillissä tai paista uunissa 225 asteessa n. 20 min.
  5. Tarjoa esim. coleslawn tai grillattujen kasvisten kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›