Grillattu tahmea kana

Grillattu tahmea kana

Kokeile grillaukseen tahmeita broilerinkoipia. Hunajaisen hapokas maustekastike karamellisoituu rapeaksi ja herkulliseksi kuorrutukseksi broilerinkoipien pintaan maustaen lihan ja säilyttäen sen mehevänä.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
broilerinkoipia
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1
punasipuli
3
valkosipulin kynttä
1 rkl
2 dl
½ dl
tomaattipyreetä
½ dl
Dijon-kokojyväsinappia
2 dl
hunajaa
1 tl
cayennepippuria
1 rkl
paprikajauhetta
3 rkl
Worcestershire-kastiketta
1 rkl
balsamietikkaa

Ohje

  1. Poista broilerinkoivista nahka. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita koivet uunivuokaan.
  2. Kuullota hienonnettu punasipuli ja valkosipuli pannulla Oivariini rasvassa.
  3. Lisää tomaattipyree, kuullota hetki. Lisää loput ainekset ja keitä kasaan, kunnes kastiketta on jäljellä n. puolet.
  4. Hiero kastike broilerinkoipien pintaan. Kypsennä grillissä tai paista uunissa 225 asteessa n. 20 min.
  5. Tarjoa esim. coleslawn tai grillattujen kasvisten kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›