
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg broilerinkoipia
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 punasipuli
- 3 valkosipulin kynttä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
2 dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- ½ dl tomaattipyreetä
- ½ dl karkeaa Dijon-sinappia
- 2 dl hunajaa
- 1 tl cayennepippuria
- 1 rkl paprikajauhetta
- 3 rkl Worcestershire-kastiketta
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Poista broilerinkoivista nahka. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita koivet uunivuokaan.
- Kuullota hienonnettu punasipuli ja valkosipuli pannulla Oivariini rasvassa.
- Lisää tomaattipyree, kuullota hetki. Lisää loput ainekset ja keitä kasaan, kunnes kastiketta on jäljellä n. puolet.
- Hiero kastike broilerinkoipien pintaan. Kypsennä grillissä tai paista uunissa 225 asteessa n. 20 min.
- Tarjoa esim. coleslawn tai grillattujen kasvisten kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
132 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
14,4 g
Rasva
3,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa