Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Grillinyytit

Grillinyyteissä voi kypsentää kasvislisäkkeen helposti ja vaivattomasti samalla kun grillaa lihan.

Grillinyytit
Grillinyytit

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 (400-500 g) kesäkurpitsaa
  • 5-6  tomaattia
  • 3-4  kesäsipulia
  • 1 pkt (250 g) Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl basilikaa

Ohje

  1. Kuutioi kesäkurpitsa ja tomaatit. Hienonna sipulit.
  2. Revi alumiinifoliosta kuusi reilua palaa ja niiden päälle hieman pienemmät palat leivinpaperia.
  3. Asettele niille kerroksittain kasviksia ja Koskenlaskija paloja. Mausta suolalla ja pippurilla. Sulje nyytit.
  4. Kypsennä ne uunissa 225 asteessa 30 min tai grillissä kunnes sipulit pehmenevät.
  5. Ripottele valmiiden nyyttien pinnalle hienonnettua basilikaa.

Vinkki

Sipulin varsien sijaan voit käyttää ruohosipulia.

Halutessasi voit lorauttaa nyytteihin tilkan ruokakermaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 74 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 2,6 g
Rasva 4,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1