
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g porsaanlihakuutioita
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 300 g Krakovan makkaraa tai bratwurstia
- 5 dl (400 g) hapankaalia
- 2 sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- 3 porkkanaa
- 1 pieni paprika
- ½ tl mustapippuria
- ½ rkl meiramia
- 1 rkl sokeria
- ½ tl suolaa
- 3 dl lihalientä
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 2 dl Valio ruokakermaa
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi liha ja ruskista kevyesti voissa kattilassa. Kuutioi makkara ja lisää joukkoon
- Hienonna hapankaalia pienimmiksi paloiksi ja nosta kattilaan. Lisää lohkotut sipulit sekä paloitellut valkosipulit, porkkanat ja paprika. Sekoita hyvin sekaisin ja mausta. Kaada joukkoon lihaliemi ja smetana tai ruokakerma. Anna hautua kannen alla n. tunnin ajan.
- Tarkista maku. Halutessasi voit ripotella pinnalle hienonnettua persiljaa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
75 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
3,5 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa