Hedelmä-suklaamaljat

Hedelmä-suklaamaljat

Nopean ja herkullisen jälkiruoan valmistat vaahdotetusta kermasta ja maustetusta rahkasta.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (2 dl)
1 ½ rkl
kaakaojauhetta
1 prk (200 g)
2 ½ rkl
sokeria
n. 3 dl (200 g)
siemenettömiä viinirypäleitä
1 tlk (312 / 175 g)
säilykemandariinilohkoja

Koristeeksi

paahdettuja mantelilastuja
mintun tai sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Vatkaa kerma ja kaakaojauhe vaahdoksi.
  2. Lisää rahka ja sokeri.
  3. Halkaise viinirypäleet. Valuta mandariinit. Lisää seokseen.
  4. Jaa annosmaljoihin tai -laseihin. Koristele.

Vinkki

* Korvaa mandariinilohkot halutessasi kalvottomaksi leikatulla appelsiinilla tai säilykepersikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
12 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
4 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)