Hedelmäherkku

Hedelmäherkku

Hedelmistä, vaahdotetusta vaniljakastikkeesta sekä raejuustosta valmistuu herkullinen, mutta kevyt jälkiruoka tai välipala.

Ainekset8 annosta

8 annosta
3
veriappelsiinia
3 dl
viinirypäleitä
1 prk (2,5 dl)
1 prk (200 g)
2 rkl
sitruunamehua
(sokeria)

Pinnalle

mysliä

Ohje

  1. Kuori ja paloittele veriappelsiinit. (Voit käyttää myös tavallisia appelsiineja.) Puolita viinirypäleet, poista tarvittaessa siemenet.
  2. Vatkaa vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon raejuusto ja hedelmät. Mausta sitruunamehulla ja halutessasi sokerilla.
  3. Ripota päälle mysliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›