
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kirjolohifileetä tai pakasteseitä
Mausteliemi
-
2 dl
Valio appelsiinitäysmehuaValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 2 tl tuoretta korianteria
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 2 rkl tuoretta inkivääriä
- 2-3 valkosipulin kynttä
- ½ tl suolaa
Päälle
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ½ dl cashewpähkinöitä rouhittuna
- ½ dl rusinoita hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Nosta kala vuokaan, nahkapuoli alaspäin. Yhdistä mausteliemen aineet keskenään ja kaada vuokaan. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
- Kaada päälle kerma. Kypsennä 200 asteessa 30 - 40 min. Ripottele pinnalle pähkinät ja rusinat. Kypsennä vielä 15 min.
- Koristele halutessasi korianterilla. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
145 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatti
4,7 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa