Hedelmäinen pähkinäkala

Hedelmäinen pähkinäkala

1 h 5 min
helppo
157 kcal / 100g
0
3

Helppo kalaruoka saa uutta makua maukkaasta liemestä sekä pähkinöistä ja rusinoista.

Ainekset

6 annosta
n. 1 kg
kirjolohifileetä tai pakasteseitä

Mausteliemi

2 dl
2 tl
tuoretta korianteria
½ tl
rouhittua mustapippuria
2 rkl
tuoretta inkivääriä
2 - 3
valkosipulin kynttä
½ tl
suolaa

Päälle

2 dl
½ dl
cashewpähkinöitä rouhittuna
½ dl
rusinoita hienonnettuna

Ohje

  1. Nosta kala vuokaan, nahkapuoli alaspäin. Yhdistä mausteliemen aineet keskenään ja kaada vuokaan. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
  2. Kaada päälle kerma. Kypsennä 200 asteessa 30 - 40 min. Ripottele pinnalle pähkinät ja rusinat. Kypsennä vielä 15 min.
  3. Koristele halutessasi korianterilla. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
10 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
96 mg
D-vitamiini
5 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)