Täytekakku kruunaa juhlan kuin juhlan. Marjoin tai hedelmin höystetty täytekakku on kahvipöydän kuningatar. Täytä kakku edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat. Kuorruta ja koristele se vasta tarjoilupäivänä. Jääkaappikylmä kakku on ihana, raikas herkku.
Pohja | |
---|---|
4 | munan kakkupohja |
Kostutukseen | |
n. 1 1/2 dl | |
2 tl | sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
Täyte ja koristelu | |
1 prk (2 dl) | |
2 prk (200 g) | |
( ¾ dl | sokeria ) |
1 tl | vaniljasokeria |
1 ½ dl | marjahilloa , esim. mansikka tai vadelma |
1 l | marjoja , esim. mansikoita, vadelmia ja/tai herukoita |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.