
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 50 g kylmäsavuporoa
- mustapippuria myllystä
- ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
- ½ pkt (à 250 g) Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoa
- 50 g kylmäsavuporoa
- mustapippuria myllystä
- ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna ruokakerma. Sulata paloiteltu juusto siihen sekoitellen
- Lisää hienonnettu kylmäsavuporo. Mausta pippurilla ja persiljalla.
- Tarjoa keitetyn pastan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
193 kcal
Proteiini
10,1 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
15,7 g
Tyydyttynyt rasva
9,2 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.