Hunajainen kalavuoka

Hunajainen kalavuoka

Hunajainen kalapata kypsyy helposti uunin lämmössä.

50 min
helppo
144 kcal / 100g
1
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
kirjolohifileetä
1 tl
limetti- tai sitruunamehua
¼ tl
mustapippuria myllystä
2 rkl
vehnäjauhoja
2 rkl
2 rkl
hunajaa
1 dl
100 g
herkkusieniä
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Kuutioi kala isoiksi kuutioiksi. Laita uunivuokaan. Mausta ja ripottele päälle vehnäjauhot. Kaada voisula kalapalojen päälle.
  2. Kypsennä 200 asteessa n. 15 min eli kunnes kala alkaa ruskistua. Alenna lämpötila 175 asteeseen ja kaada päälle keskenään sekoitetut hunaja, kerma ja viipaloidut sienet. Jatka kypsentämistä vielä 20 min.
  3. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Kalsium
88 mg
D-vitamiini
5 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)