Siirry sisältöön
Hunajasilakat

Hunajasilakat

Hunajaiset silakat saavat makua liemestä, jonka täyteläisyys syntyy smetanasta. Helposti uunissa valmistuva herkku ei kaipaa kylkeensä keitettyjä perunoita enempää.

Hunajasilakat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 600 g silakkafileitä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ½ rkl kuivattua rakuunaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • ½ tl suolaa

Liemi

  • 2 rkl omenaviinietikkaa
  • ¾ dl hunajaa
  • 1½ rkl vehnäjauhoja
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 prk (120 g)
    Valio smetanaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio smetana 120 g laktoositon

Pinnalle

  • 0 kg timjamia

Ohje

  1. Levitä fileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta. Käännä kalan muotoon ja nosta voideltuun uunivuokaan.
  2. Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min. Peitä kannella tai foliolla tarvittaessa.
  3. Lisää ennen tarjoilua pinnalle hienonnettua timjamia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal
Proteiini 11,1 g
Hiilihydraatti 11,2 g
Rasva 11,3 g
Tyydyttynyt rasva 4,6 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • timjamia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search