
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g silakkafileitä
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ rkl kuivattua rakuunaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
Liemi
- 2 rkl omenaviinietikkaa
- ¾ dl hunajaa
- 1½ rkl vehnäjauhoja
- 2 valkosipulin kynttä
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
Pinnalle
- 0 kg timjamia
Jaa resepti
Ohje
- Levitä fileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta. Käännä kalan muotoon ja nosta voideltuun uunivuokaan.
- Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min. Peitä kannella tai foliolla tarvittaessa.
- Lisää ennen tarjoilua pinnalle hienonnettua timjamia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
192 kcal
Proteiini
11,1 g
Hiilihydraatti
11,2 g
Rasva
11,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- timjamia