Valkosuklaa ja mustikka ovat tämän hyydytettävän juustokakun päämaut. Ne myös toistuvat kakussa kerroksittain, sillä kakkupohja on mustikkainen ja valkosuklainen tuorejuustomassa kätkeen sisäänsä mustikkayllätyksen. Itsenäisyyspäivän kunniaksi kakun voi tehdä astetta juhlavammaksi kimallesprayllä.
150 g | mustikoita |
1 | kananmuna |
1 dl | sokeria |
2 dl | vehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
1 dl | |
½ tl | kardemummaa |
Täyte | |
---|---|
3 + 1 | liivatelehteä |
1 prk (3,3 dl) | |
2 prk (à 200 g) | |
200 g | valkosuklaata |
100 g | mustikoita |
1 rkl | sokeria |
Koristeluun | |
( kimallesprayta , helmiäinen ) | |
suklaakoristeita | |
nonparelleja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.