
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.08
tähteä viidestä
13 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (400 g/7 dl) sarvimakaronia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 100 g savukinkkua suikaleina
- 1 iso sipuli hienonnettuna
- 1 tl suolaa
- 1 tl pippurisekoitusta
- 1 rkl kirveliä
- 3 kananmunaa
-
1 l
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
-
1 l Valio kevytmaitoa
Voit kokeilla myös -
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 1 paprika tai tomaatti
Jaa resepti
Ohje
- Aloita makaronilaatikon valmistaminen keittämällä makaronit suolalla maustetussa vedessä.
- Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa (Halutessasi saat lisämakua laittamalla pannulle myös savukinkkua). Lisää sipuli. Paista kunnes sipuli pehmiää. Lisää mausteet.
- Vatkaa munat maitoon.
- Yhdistä valutetut makaronit, jauhelihaseos ja n. 2 ½ dl juustoraastetta yhdessä isossa (n. 20 x 30 cm) tai kahdessa pienessä uunivuoassa. Kaada päälle munamaito.
- Leikkaa paprika tai tomaatti pieniksi kuutioiksi ja lisää pinnalle. Ripota makaronilaatikon pinnalle loppu juustoraaste.
- Paista makaronilaatikkoa uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa 50 min.
- Tarjoa makaronilaatikko puolukkasurvoksen tai ketsupin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
142 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
12,8 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa