Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.17
tähteä viidestä
30 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (400 g/7 dl) sarvimakaronia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 100 g savukinkkua suikaleina
- 1 iso sipuli hienonnettuna
- 1 tl suolaa
- 1 tl pippurisekoitusta
- 1 rkl kirveliä
- 3 kananmunaa
-
1 l
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
Voit kokeilla myös:- 1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 1 paprika tai tomaatti
Jaa resepti
Ohje
- Aloita makaronilaatikon valmistaminen keittämällä makaronit suolalla maustetussa vedessä.
- Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa (Halutessasi saat lisämakua laittamalla pannulle myös savukinkkua). Lisää sipuli. Paista kunnes sipuli pehmiää. Lisää mausteet.
- Vatkaa munat maitoon.
- Yhdistä valutetut makaronit, jauhelihaseos ja n. 2 ½ dl juustoraastetta yhdessä isossa (n. 20 x 30 cm) tai kahdessa pienessä uunivuoassa. Kaada päälle munamaito.
- Leikkaa paprika tai tomaatti pieniksi kuutioiksi ja lisää pinnalle. Ripota makaronilaatikon pinnalle loppu juustoraaste.
- Paista makaronilaatikkoa uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa 50 min.
- Tarjoa makaronilaatikko puolukkasurvoksen tai ketsupin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 143 kcalProteiini 9 gHiilihydraatti 12,8 gRasva 6 gTyydyttynyt rasva 2,9 gRavintokuitu 0,9 gSuola 0,4 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan. - 1 pussi (150 g)