
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 4 (400 g) punajuurta
- 1½ l vettä
- 2 laakerinlehteä
- 2 liha-juuresliemikuutiota
- 2 tlk (à 400 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- 2 dl keltaista sydän makaronia
- 1 dl tuoretta persiljaa
Keiton päälle
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttia tai Valio raejuustoaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha tilavassa kattilassa rasvassa. Lisää joukkoon myös sipulit.
- Leikkaa punajuuret pieniksi kuutioiksi, voit myös raastaa punajuuret karkeaksi raasteeksi. Lisää ne sekä vesi, laakerinlehdet ja liemikuutiot kattilaan. Keitä kannen alla kypsiksi.
- Lisää pavut ja makaronit. Keitä vielä hiljalleen kannen alla n. 10 min. Sekoita välillä. Lisää tarvittaessa vettä ja ripaus suolaa.
- Lisää keittoon hienonnettu persilja.
- Annostele lautasille. Lusikoi keiton päälle jogurttia, se viimeistelee keiton maun hapokkuudellaan. Myös raejuusto käy keittoon.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
61 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
6,1 g
Rasva
2,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa