Jogurttimarinadi

Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Jogurttimarinadi

Jogurttimarinadi

Jogurttimarinadi sopii niin broilerin, porsaan kuin naudan lihankin marinoimiseen. Aromikas sitruuna ja korianteri tuovat marinadiin aasialaista tunnelmaa.

15 min
helppo
108 kcal / 100g
1
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset5 dl

5 dl
4 dl
1
sitruunan kuori
½ dl
sitruunamehua
2 dl (2 ruukkua)
tuoretta korianteria
4
valkosipulin kynttä
1 tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Valmista jogurttimarinadi: Raasta sitruunan kuori ohuelti ja purista mehu. Hienonna korianteri ja valkosipuli. Yhdistä kaikki ainekset.
Vinkki

Vinkki

Marinadi sopii sekä porsaalle, broilerille että lampaalle. Se riittää marinoimaan n. 800 g lihaa.Anna lihan maustua ja mureutua jogurttimarinadissa mielellään yön yli, kuitenkin vähintään 4 t.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›