Siirry sisältöön
Jogurttimarinadi

Jogurttimarinadi

Jogurttimarinadi sopii niin broilerin, porsaan kuin naudan lihankin marinoimiseen. Aromikas sitruuna ja korianteri tuovat marinadiin aasialaista tunnelmaa.

Jogurttimarinadi

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 1 sitruunan kuori
  • ½ dl sitruunamehua
  • 2 ruukkua (2 dl) tuoretta korianteria
  • 4 valkosipulin kynttä
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Valmista jogurttimarinadi: Raasta sitruunan kuori ohuelti ja purista mehu. Hienonna korianteri ja valkosipuli. Yhdistä kaikki ainekset.

Vinkki

Marinadi sopii sekä porsaalle, broilerille että lampaalle. Se riittää marinoimaan n. 800 g lihaa. Anna lihan maustua ja mureutua jogurttimarinadissa mielellään yön yli, kuitenkin vähintään 4 t.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 96 kcal
Proteiini 3,1 g
Hiilihydraatti 3,8 g
Rasva 7,3 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search