Jogurttimarinadi

Jogurttimarinadi
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Jogurttimarinadi

Jogurttimarinadi

Jogurttimarinadi sopii niin broilerin, porsaan kuin naudan lihankin marinoimiseen. Aromikas sitruuna ja korianteri tuovat marinadiin aasialaista tunnelmaa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset5 dl

5 dl
4 dl
1
sitruunan kuori
½ dl
sitruunamehua
2 dl (2 ruukkua)
tuoretta korianteria
4
valkosipulin kynttä
1 tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Valmista jogurttimarinadi: Raasta sitruunan kuori ohuelti ja purista mehu. Hienonna korianteri ja valkosipuli. Yhdistä kaikki ainekset.
Vinkki

Vinkki

Marinadi sopii sekä porsaalle, broilerille että lampaalle. Se riittää marinoimaan n. 800 g lihaa.Anna lihan maustua ja mureutua jogurttimarinadissa mielellään yön yli, kuitenkin vähintään 4 t.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.