Jogurttimarinadi

Jogurttimarinadi

Jogurttimarinadi sopii niin broilerin, porsaan kuin naudan lihankin marinoimiseen. Aromikas sitruuna ja korianteri tuovat marinadiin aasialaista tunnelmaa.

Ainekset5 dl

5 dl
4 dl
1
sitruunan kuori
½ dl
sitruunamehua
2 dl (2 ruukkua)
tuoretta korianteria
4
valkosipulin kynttä
1 tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Valmista jogurttimarinadi: Raasta sitruunan kuori ohuelti ja purista mehu. Hienonna korianteri ja valkosipuli. Yhdistä kaikki ainekset.

Vinkki

Marinadi sopii sekä porsaalle, broilerille että lampaalle. Se riittää marinoimaan n. 800 g lihaa.Anna lihan maustua ja mureutua jogurttimarinadissa mielellään yön yli, kuitenkin vähintään 4 t.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Suola
1,4 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
106 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)