
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
2 h 15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
3.75
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2 dl vettä
- ½ pkt (à 50 g) hiivaa
- ½ tl suolaa
- 1 rkl meiramia
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 5 dl vehnäjauhoja
Täyte
- 1 (n. 500 g) kesäkurpitsa
- 3 (300 g) porkkanaa
- 2 (300 g) punaista paprikaa
- 2 sipulia
- 2-4 valkosipulin kynttä
- ½ tl mustapippuria
- 1 rkl meiramia
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 2 kananmunaa
- 1 dl auringonkukansiemeniä
-
1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pohja. Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva, mausteet, jäähtynyt voisula ja osa jauhoista. Lisää loput jauhot ja vaivaa taikina kimmoisaksi. Anna taikinan nousta kaksinkertaiseksi.
- Kauli taikina uunipannun kokoiseksi ja nosta leivinpaperin päälle pannulle. Levitä taikinaa reunoille. Anna pohjan nousta liinan alla.
- Valmista täyte. Kuutioi tai suikaloi kasvikset ja paista voissa kattilassa, kunnes ne hiukan pehmenevät. Mausta ja ota kattila levyltä. Lisää kasvisten joukkoon ruokakerma, haarukalla vatkatut munat, siemenet ja juusto. Sekoita hyvin. Levitä täyte taikinapohjalle.
- Paista 225 asteessa n. 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
157 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
12,9 g
Rasva
8,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa