Juustoinen uunimunakas

Juustoinen uunimunakas
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Juustoinen uunimunakas

Juustoinen uunimunakas

Munakkaan voi valmistaa myös uunissa. Salaatti on kätevää asettaa valmiin juustoisen munakkaan päälle, jolloin koko ateria on tarjolla yhdessä astiassa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
4
kananmunaa
1 prk (2,5 dl)
1 mm (maustemitallinen)
valkopippuria

Päälle rucolasalaatti

½ dl
paahdettuja pinjansiemeniä
100 g
rucolaa
100 g
kirsikkatomaatteja
½ prk (à 180 g)
1 - 2 rkl
oliiviöljyä
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Voitele uunivuoka Oivariini rasvalla.
  2. Vatkaa kulhossa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää ruokakerma ja mausta valkopippurilla.
  3. Kaada muna-kermaseos uunivuokaan (Ø 25 cm). Paista munakasta uunin keskiosassa 200 asteessa 20 - 25 min.
  4. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Huuhtele ja kuivaa rucola. Puolita kirsikkatomaatit.
  5. Laita kulhoon rucola, tomaatit ja salaattijuusto. Kaada päälle oliiviöljy. Lisää ripaus suolaa ja mustapippuria. Sekoita.
  6. Nosta rucolasalaatti valmiin munakkaan päälle. Ripottele pinnalle vielä pinjansiemenet.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›