Juustokermasarvet

Juustokermasarvet
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustokermasarvet

Juustokermasarvet

Tuoreiden juustokermasarvien tuoksu huumaa ja maku vie kielen. Valitse kinkku- tai nakkitäyte makumieltymyksesi mukaan. Kasvistäytteenä voi kokeilla vaikkapa kuutioitua paprikaa ja juustoraastetta.

Valmistusaika

Työaika
1 h 30 min
uunissa / pellillinen
10 min
Yhteensä
1 h 40 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset16 kpl

16 kpl
1 prk (2,5 dl)
½ palaa (25 g)
hiivaa
½ tl
suolaa
1 tl
sokeria
6 dl
vehnäjauhoja
½ dl

Täyte

200 g
ylikypsää kinkkua TAI
200 g
nakkeja
¾ dl
sinappista kurkkusalaattia

Voiteluun

Pinnalle

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen ruokakermaan. Lisää suola ja sokeri.
  2. Lisää jauhot ja Oivariini.
  3. Alusta taikina tasaiseksi.
  4. Anna kohota peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
  5. Jaa kohonnut taikina kahteen osaan. Kauli kumpikin taikinapala pyöreiksi levyiksi (Ø 35 cm). Jaa levyt leivinpyörällä kahdeksaan osaan.
  6. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi. Jos käytät nakkeja, leikkaa ne viipaleiksi. Sekoita joukkoon kurkkusalaatti.
  7. Levitä täyte kolmioiden leveään päähän.
  8. Rullaa sarviksi aloittaen kolmion leveästä päästä. Siirrä pellille leivinpaperille. Kohota liinalla peitettynä.
  9. Voitele maidolla. Ripota pinnalle seesaminsiemeniä tai juustoraastetta.
  10. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
272 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›