Juustorullaleivät

Juustorullaleivät

15 min
helppo
243 kcal / 100g
0
0

Juusto on hyvä välipala, se maistuu kaikille naposteluruokana. Yhdistä juustoviipaleeseen kasvista tai hedelmää ja kiinnitä cocktailtikuilla pieniin ruisleipiin. Juustoviipaleet ovat taipuisia, kun otat pakkauksen ajoissa huoneenlämpöön.

Ainekset

4 pientä leipää
2 viipaletta
ruisleipää , esim. Real

Kurkku-juustorullaleivät

jääsalaattia ja punamangoldia
pala
tuoretta kurkkua
4

TAI

Hedelmä-juustorullaleivät

75 g
persimonia tai sharon-hedelmää , persikkaa, makeaa omenaa tai keltaista paprikaa
4 kpl

Lisäksi

4
cocktailtikkua

Ohje

  1. Ota juusto huoneenlämpöön vähän ennen kuin alat valmistaa leipiä. Näin juustoviipaleet ovat taipuisia. Pidä pakkaus kuitenkin suljettuna, niin juusto ei kuivu.
  2. Voitele leipäviipaleet. Leikkaa ne kahtia.
  3. Kinkku-juustorullaleivät

  4. Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet. Leikkaa kurkusta juustoviipaleen mittaisia tankoja.
  5. Kääri kurkun ja salaatin ympärille juustoviipaleet. Kiinnitä rullat cocktailtikulla leipään.
  6. TAI

  7. Hedelmä-juustorullaleivät

  8. Kuori hedelmä tai suikaloi paprika. Leikkaa hedelmästä sormenvahvuista tankoa.
  9. Kääri hedelmätangot tai paprikasuikaleet juustoviipaleiden sisään. Kiinnitä cocktailtikuilla leipään.

Vinkki

Tarjoa pelkät täytetyt, cocktailtikuilla kiinnitetyt juustorullat sellaisenaan juustotarjoilun osana, välipalana tai napostelupaloina

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
243 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
14 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
181 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)