
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 12 min
Yhteensä
1 h 42 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ½ pkt (à 50 g) hiivaa
- 1 rkl sokeria
- ½ tl suolaa
- 5½ dl vehnäjauhoja
-
¼ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 1 dl kivettömiä oliiveja
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kädenlämpöiseen maitoon hiiva, sokeri tai hunaja, suola ja osa jauhoista. Lisää loput jauhot, huoneenlämpöiset Oivariini ja juustoraaste sekä karkeasti rouhitut oliivit. Anna taikinan kohota hyvin
- Vaivaa taikina hyvin jauhotetulla leivinalustalla ja leivo tangoksi. Leikkaa tanko 12 palaan. Laita palat voideltuihin muffinipellin tai paperisiin vuokiin. Anna kohota hyvin liinan alla.
- Paista 225 asteessa noin 12 min. Tarjoa lämpiminä esim. juuressosekeiton tai salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
290 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatti
36,3 g
Rasva
10,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa