Juustotäytteiset lohitaskut

Juustotäytteiset lohitaskut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustotäytteiset lohitaskut

Juustotäytteiset lohitaskut

Kala sopii myös grilliin. Tee kirjolohipalaan viilto ja täytä se juustolla ja sipulilla. Helppoa ja maukasta!

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
6 palaa (à n. 150 g)
nahallista kirjolohifileetä
gourmet-suolahiutaleita

juustotäyte

10 cm:n pala
purjoa
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Leikkaa kalapalat fileen/fileiden paksuimmasta päästä tai osta palat valmiina kaupasta.
  2. Tee jokaiseen palaan keskelle viilto nahkaan saakka, mutta jätä päät yhteen, jolloin muodostuu tasku.
  3. Mausta kalapalat suolalla.
  4. Täyte

  5. Leikkaa kasvikset hyvin pieniksi kuutioiksi. Lisää juusto ja sekoita hyvin.
  6. Täytä kalataskut täytteellä.
  7. Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes kypsä. Voit myös kypsentää kalan grillissä. Käsittele varoen, että täyte pysyy sisällä.
Alkuun
AURA mansikka sapas eli suupala
10 min
Jälkeen
Raparperi-Brita
45 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›