Juustotäytteiset lohitaskut

Juustotäytteiset lohitaskut

35 min
keskitaso
147 kcal / 100g
2
1

Kala sopii myös grilliin. Tee kirjolohipalaan viilto ja täytä se juustolla ja sipulilla. Helppoa ja maukasta!

Ainekset

6 annosta
6 palaa (à n. 150 g)
nahallista kirjolohifileetä
gourmet-suolahiutaleita

juustotäyte

10 cm:n pala
purjoa
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Leikkaa kalapalat fileen/fileiden paksuimmasta päästä tai osta palat valmiina kaupasta.
  2. Tee jokaiseen palaan keskelle viilto nahkaan saakka, mutta jätä päät yhteen, jolloin muodostuu tasku.
  3. Mausta kalapalat suolalla.
  4. Täyte

  5. Leikkaa kasvikset hyvin pieniksi kuutioiksi. Lisää juusto ja sekoita hyvin.
  6. Täytä kalataskut täytteellä.
  7. Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes kypsä. Voit myös kypsentää kalan grillissä. Käsittele varoen, että täyte pysyy sisällä.
Alkuun
AURA mansikka sapas eli suupala
10 min
Jälkeen
Raparperi-Brita
45 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
10 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
97 mg
D-vitamiini
6 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)