Kalastajan keitto

Kalastajan keitto
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Kalastajan keitto

Kalastajan keitto

Mitä saalista on kalastajalla onkeen tarttunut? No, juuri se kala on parasta tähän kalakeittoon.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
7 dl
vettä
5
perunaa
1
porkkana
¾ tl
suolaa
4
maustepippuria
1 pkt (250 g)
5
ahventa perattuna tai muuta rantakalaa
1 rkl
vahvaa sinappia

Lisäksi

ruohosipulia tai ruoholaukkaa hienonnettuna

Ohje

  1. Laita vesi kiehumaan kattilaan tai trangiaan.
  2. Kuori ja pilko sillä välin perunat ja porkkana. Kesäperunaa ja kesäporkkanaa ei tarvitse kuoria.
  3. Laita juurekset ja mausteet kiehuvaan veteen.
  4. Kuutioi Koskenlaskija ja lisää sulamaan keittoon kun juurekset ovat lähes kypsiä.
  5. Sekoita välillä.
  6. Kun juusto on sulanut lisää sinappi ja peratut kalat.
  7. Jos liikut meren rannoilla, kerää ruoholaukkaa keiton viimeistelyyn.
Vinkki

Vinkki

Katso, kuinka sytytät nuotiotulen tuluksilla:

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›