Kalastajan keitto

Kalastajan keitto

Mitä saalista on kalastajalla onkeen tarttunut? No, juuri se kala on parasta tähän kalakeittoon.

45 min
helppo
73 kcal / 100g
2

Ainekset4 annosta

4 annosta
7 dl
vettä
5
perunaa
1
porkkana
¾ tl
suolaa
4
maustepippuria
1 pkt (250 g)
5
ahventa perattuna tai muuta rantakalaa
1 rkl
vahvaa sinappia

Lisäksi

ruohosipulia tai ruoholaukkaa hienonnettuna

Ohje

  1. Laita vesi kiehumaan kattilaan tai trangiaan.
  2. Kuori ja pilko sillä välin perunat ja porkkana. Kesäperunaa ja kesäporkkanaa ei tarvitse kuoria.
  3. Laita juurekset ja mausteet kiehuvaan veteen.
  4. Kuutioi Koskenlaskija ja lisää sulamaan keittoon kun juurekset ovat lähes kypsiä.
  5. Sekoita välillä.
  6. Kun juusto on sulanut lisää sinappi ja peratut kalat.
  7. Jos liikut meren rannoilla, kerää ruoholaukkaa keiton viimeistelyyn.
Vinkki

Vinkki

Katso, kuinka sytytät nuotiotulen tuluksilla:

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
118 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›