Kanelimutakakku

Kanelimutakakku
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kanelimutakakku

Kanelimutakakku

Kanelimutakakku maistuu lempeästi joululle ja piparkakuille. Sisältä valuvan pehmeä kakku on vaivaton valmistaa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
jäähdytys
30 min
uunissa
15 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
44 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 dl
1 dl
sokeria
3
kananmunaa
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 ½ tl
kanelia
½ tl
leivinjauhetta
1 prk

Tarjoiluun

1 prk (2 dl)
pakastekuivattua vadelmaa

Ohje

  1. Sekoita taikinan ainekset keskenään.
  2. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohjan ja reunojen väliin. Levitä taikina vuokaan.
  3. Paista kakku uunin keski- tai alaosassa tasalämmöllä 200 asteessa n. 15 min. Kypsä mutakakku on pinnalta ja reunoilta kypsä, mutta sisältä pehmeä.
  4. Anna kakun jäähtyä hetki. Irrota vuoan reunaosa. Siirrä kakku tarjoiluvadille.
  5. Tarjoile vaahdotetun kerman kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
316 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.