
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 180 g ruby-suklaata
- 1 dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Koristeluun
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 100 g mansikoita
- 20 g ruby-suklaata
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi ja paloiteltu suklaa keskiteholla mikrossa välillä sekoitellen.
- Lisää sokeri, munat ja yhdistetyt jauhot ja leivinjauhe. Sekoita tasaiseksi.
- Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 18 - 20 cm) pohjan ja reunojen väliin. Kaada taikina vuokaan.
- Paista uunin keskiosassa tasalämmöllä 200 asteessa n. 15 min. Kypsä mutakakku on pinnalta ja reunoilta kypsä, mutta sisältä valuvan pehmeä.
- Anna kakun jäähtyä hetki ennenkuin irrotat sen vuoasta.
- Nosta tarjoiluvadille, koristele kermavaahtopursotuksin, mansikoilla ja rouhitulla suklaalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
360 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
34,7 g
Rasva
21,6 g
Tyydyttynyt rasva
12,2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa