Kauraiset suklaacookiet

Kauraiset suklaacookiet
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kauraiset suklaacookiet

Kauraiset suklaacookiet

Kauraiset suklaacookiet ovat parhaimmillaan mehevän sitkeitä pikkuleipiä. Cookiet ovat amerikkalaiseen tyyliin kooltaan suuria.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa / pellillinen
15 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset40 kpl

40 kpl
1 ½ dl
1 dl
sokeria
1 dl
fariinisokeria
1
kananmuna
2 dl
vehnäjauhoja
2 dl
pikakaurahiutaleita
1 tl
leivinjauhetta
100 g
taloussuklaata
2 dl
cashewpähkinöitä
2 kpl (à 33 g)
Tupla-suklaapatukkaa

Ohje

  1. Vaahdota Oivariinia ja sokereita sähkövatkaimella, kunnes seos vaalenee. Lisää muna, vatkaa seos hyvin. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne taikinaan.
  2. Rouhi suklaa, pähkinät ja suklaapatukat monitoimikoneella tai veitsellä melko hienoksi rouheeksi. Lisää ne taikinaan. Sekoita.
  3. Pyöritä cookie-taikinasta jauhotettujen käsien välissä pallosia (halkaisija 2 1/2 - 3 cm). Laita ne leivinpaperille pellille (esim. 3 x 4 kpl / pelti). Jätä ympärille leviämisvaraa.
  4. Paista Kauraiset suklaacookiet uunin keski/yläosassa 175 asteessa 13 - 15 min tai kunnes kypsiä ja hieman ruskistuneita.
Vinkki

Vinkki

Varo palamista, se tekee cookiet karvaiksi

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
477 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›