
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl sokeria
- 1 dl fariinisokeria
- 1 kananmuna
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 dl pikakaurahiutaleita
- 1 tl leivinjauhetta
- 100 g taloussuklaata
- 2 dl cashewpähkinöitä
- 2 (à 33 g) Tupla-suklaapatukkaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota Oivariinia ja sokereita sähkövatkaimella, kunnes seos vaalenee. Lisää muna, vatkaa seos hyvin. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne taikinaan.
- Rouhi suklaa, pähkinät ja suklaapatukat monitoimikoneella tai veitsellä melko hienoksi rouheeksi. Lisää ne taikinaan. Sekoita.
- Pyöritä cookie-taikinasta jauhotettujen käsien välissä pallosia (halkaisija 2 1/2 - 3 cm). Laita ne leivinpaperille pellille (esim. 3 x 4 kpl / pelti). Jätä ympärille leviämisvaraa.
- Paista Kauraiset suklaacookiet uunin keski/yläosassa 175 asteessa 13 - 15 min tai kunnes kypsiä ja hieman ruskistuneita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
442 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
46,2 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
5,5 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa