Kesäkurpitsa-fenkolisalaatti

Kesäkurpitsa-fenkolisalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kesäkurpitsa-fenkolisalaatti

Kesäkurpitsa-fenkolisalaatti

Kirpsakka tuore fenkoli piristää salaatin. Tarjoa salaattia alkuruoaksi tai lisäkkeeksi.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pieni (50 g)
sipuli
2 rkl
sitruunamehua
4 tl
sokeria
2 rkl
avokado- tai rypsiöljyä
2 pientä (400 g)
kesäkurpitsaa
200 g
tuoretta fenkolia
1 rkl
ruokosokerisiirappia

Kastike

2 dl
1 rkl
ruokosokerisiirappia

Paahdetut siemenet

1 - 2 dl
pinjan- tai auringonkukansiemeniä (kuorittuja)
ripaus
gourmet-suolahiutaleita , esim. Maldon

Ohje

  1. Hienonna sipuli ja laita salaattikulhon pohjalle. Lisää sitruunamehu, sokeri ja öljy. Sekoita ja anna marinoitua sen aikaa kun käsittelet muut ainekset.
  2. Halkaise kesäkurpitsat. Poista mahdolliset siemenet pikkulusikan kärjellä kaapien. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Hienonna fenkoli. Yhdistä ainekset kulhossa.
  3. Sekoita kastikeainekset. Laita erikseen tarjolle omaan kulhoonsa.
  4. Paahda siemenet kuivalla, puhtaalla pannulla keskilämmöllä. Lisää hyppysellinen sormisuolaa. Lisää siemenet viimeiseksi salaatin pinnalle, että ne pysyvät rapeina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
218 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›