Fenkoli-coleslaw

Fenkoli-coleslaw
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Fenkoli-coleslaw

Fenkoli-coleslaw

Kaalisalaatti saa kyytipojakseen aromikkaan fenkolin. Mainio salaatti voileipien täytteeksi, grilliruoan lisukkeeksi tai uuniperunan kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
maustuminen
5 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
300 g
fenkolia
250 g
kaalia
1
porkkana
1 rkl
väkiviinaetikkaa
½ rkl
sokeria
¼ tl
suolaa
1 prk (180 g)
2
valkosipulin kynttä

Ohje

  1. Leikkaa puhdistettu fenkoli ja kaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta porkkana isolla raastinterällä.
  2. Yhdistä kasvikset, etikka, sokeri ja suola kulhossa. Anna maustua 5 - 10 min.
  3. Lisää crème fraîche ja puristetut tai hienonnetut valkosipulinkynnet.
  4. Tarjoa pääruoan lisukkeena, grilliruoan kera, hampurilaissämpylöiden välissä tai välipalana leivän päällä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
203 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›