Fenkoli-coleslaw

Fenkoli-coleslaw

Kaalisalaatti saa kyytipojakseen aromikkaan fenkolin. Mainio salaatti voileipien täytteeksi, grilliruoan lisukkeeksi tai uuniperunan kanssa.

Ainekset6 annosta

6 annosta
300 g
fenkolia
250 g
kaalia
1
porkkana
1 rkl
väkiviinaetikkaa
½ rkl
sokeria
¼ tl
suolaa
1 prk (200 g)
2
valkosipulin kynttä

Ohje

  1. Leikkaa puhdistettu fenkoli ja kaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta porkkana isolla raastinterällä.
  2. Yhdistä kasvikset, etikka, sokeri ja suola kulhossa. Anna maustua 5 - 10 min.
  3. Lisää crème fraîche ja puristetut tai hienonnetut valkosipulinkynnet.
  4. Tarjoa pääruoan lisukkeena, grilliruoan kera, hampurilaissämpylöiden välissä tai välipalana leivän päällä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)