Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Fenkoli-coleslaw

Kaalisalaatti saa kyytipojakseen aromikkaan fenkolin. Mainio salaatti voileipien täytteeksi tai grilliruoan lisukkeeksi.

Fenkoli-coleslaw
Fenkoli-coleslaw

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 300 g tuoretta fenkolia
  • 250 g kaalia
  • 1 porkkana
  • 1 rkl väkiviinaetikkaa
  • ¼ tl suolaa
  • 1 prk (180 g)
    Valio Arki® crème fraîchea
    Valio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
    Valio Hyvä suomalainen Arki® crème fraîche 12 % 180 g laktoositon
  • 2 valkosipulin kynttä

Ohje

  1. Leikkaa puhdistettu fenkoli ja kaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta porkkana isolla raastinterällä.
  2. Yhdistä kasvikset, etikka ja suola kulhossa. Anna maustua 5 - 10 min.
  3. Lisää crème fraîche ja puristetut tai hienonnetut valkosipulinkynnet.
  4. Tarjoa pääruoan lisukkeena, grilliruoan kera, hampurilaisten välissä tai välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 50 kcal
Proteiini 1,4 g
Hiilihydraatti 3,6 g
Rasva 2,8 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search