
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g tuoretta fenkolia
- 250 g kaalia
- 1 porkkana
- 1 rkl väkiviinaetikkaa
- ¼ tl suolaa
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 2 valkosipulin kynttä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa puhdistettu fenkoli ja kaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta porkkana isolla raastinterällä.
- Yhdistä kasvikset, etikka ja suola kulhossa. Anna maustua 5 - 10 min.
- Lisää crème fraîche ja puristetut tai hienonnetut valkosipulinkynnet.
- Tarjoa pääruoan lisukkeena, grilliruoan kera, hampurilaisten välissä tai välipalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
50 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
2,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa