Kesäkurpitsa-pekonivuoka

Kesäkurpitsa-pekonivuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kesäkurpitsa-pekonivuoka

Kesäkurpitsa-pekonivuoka

Arkinen uunivuoka kätkee sisälleen kasviksia ja riisiä, joita maustetaan suolaisella pekonilla ja sipulikermalla.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
45 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1414 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 ½ dl
risottoriisiä
2 (n. 600 g)
kesäkurpitsaa
2 - 3 (275 g)
tomaattia
½ pkt (à 250 g)
1 iso
sipuli
1 tl
suolaa
1 tl
basilikaa
1 prk (2,5 dl)
1 pkt (170 g)
pekonia

Ohje

  1. Mittaa riisi uunivuokaan. Kuutioi kesäkurpitsat, tomaatit sekä Koskenlaskija ja leikkaa sipuli reiluiksi lohkoiksi. Lisää ne sekä mausteet uunivuokaan, sekoita. Lisää ruokakerma
  2. Kypsennä 225 asteessa n. 25 min. Leikkaa pekoniviipaleet 3 osaan ja lisää tasaisesti vuoan pinnalle. Kypsennä vielä n. 20 min, kunnes pekoni on rapeaa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›