Kesäkurpitsa-pekonivuoka

Kesäkurpitsa-pekonivuoka

Arkinen uunivuoka kätkee sisälleen kasviksia ja riisiä, joita maustetaan suolaisella pekonilla ja sipulikermalla.

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 ½ dl
risottoriisiä
2 (n. 600 g)
kesäkurpitsaa
2 - 3 (275 g)
tomaattia
½ pkt (à 250 g)
1 iso
sipuli
1 tl
suolaa
1 tl
basilikaa
1 prk (2,5 dl)
1 pkt (170 g)
pekonia

Ohje

  1. Mittaa riisi uunivuokaan. Kuutioi kesäkurpitsat, tomaatit sekä Koskenlaskija ja leikkaa sipuli reiluiksi lohkoiksi. Lisää ne sekä mausteet uunivuokaan, sekoita. Lisää ruokakerma
  2. Kypsennä 225 asteessa n. 25 min. Leikkaa pekoniviipaleet 3 osaan ja lisää tasaisesti vuoan pinnalle. Kypsennä vielä n. 20 min, kunnes pekoni on rapeaa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
74 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›