Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto

20 min
keskitaso
51 kcal / 100g
4
5

Keveä kesäkurpitsakeitto on maukas arkiruoka. Tarjoa keiton kanssa paahdettua leipää.

Ainekset

5 annosta
1
sipuli hienonnettuna
1 rkl
500 g
kesäkurpitsaa
100 g
kurpitsasalaattia
5 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1 prk (200 g)
¼ tl
mustapippuria
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuullota sipuli kattilassa Oivariini rasvassa lähes kypsäksi. Lisää joukkoon kuorittu, paloiteltu kesäkurpitsa sekä valutettu kurpitsasalaatti. Anna kypsyä hetki, älä ruskista. Lisää joukkoon vesi ja liemikuutio anna kiehua kypsäksi.
  2. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää crème fraîche ja mustapippuri. Viimeistele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa paahdetun leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
51 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)