
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli hienonnettuna
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 500 g kesäkurpitsaa
- 100 g (1 dl) kurpitsasalaattia
- 5½ dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- ¼ tl mustapippuria
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota sipuli kattilassa Oivariini rasvassa lähes kypsäksi. Lisää joukkoon kuorittu, paloiteltu kesäkurpitsa sekä valutettu kurpitsasalaatti. Anna kypsyä hetki, älä ruskista. Lisää joukkoon vesi ja liemikuutio anna kiehua kypsäksi.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää crème fraîche ja mustapippuri. Viimeistele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa paahdetun leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
53 kcal
Proteiini
0,6 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa