Kesäkurpitsapasta

Kesäkurpitsapasta

20 min
keskitaso
151 kcal / 100g
7
2

Kevyen kesäinen pastalounas syntyy tuoreista kauden raaka-aineista. Kesäkurpitsapasta on herkullinen koko perheen suosikkiruoka.

Ainekset

3 annosta
320 g
pastaa
1 (300 g)
kesäkurpitsa
1 iso
sipuli
1 rkl
mustapippuria myllystä
1
valkosipulin kynsi
1 prk (2,5 dl)
1 rkl
tomaattipyreetä
1 dl
tuoretta basilikaa

Tarjoiluun

parmesaania lastuina

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Halkaise kesäkurpitsa. Koverra tarvittaessa lusikalla siemenet pois. Leikkaa kuutioiksi. Hienonna sipuli.
  3. Kuullota sipuli paistokasarissa tai wokkipannussa Oivariini rasvassa. Lisää kesäkurpitsat. Anna kypsyä 1 - 2 min.
  4. Mausta pippurilla ja hienonnetulla valkosipulilla. Lisää ruokakerma ja tomaattipyree, anna kiehahtaa. Mausta yrteillä.
  5. Tarjoile kastike pastan kanssa. Laita annoksen päälle juustolastuja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
151 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
4 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
46 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (2)

Omenapaistos12.11.2012 kello 13:19
Helppo ja nopea ruoka, hyvää oli! :)
Nimetön7.8.2012 kello 16:20
Hyvä, helppo ja nopea. Arkiruokaa parhaimmillaan. Teen uudelleen. T. Hannele