Kesäkurpitsapasta

Kesäkurpitsapasta

Kevyen kesäinen pastalounas syntyy tuoreista kauden raaka-aineista. Kesäkurpitsapasta on herkullinen koko perheen suosikkiruoka.

20 min
keskitaso
151 kcal / 100g
9
5

Ainekset3 annosta

3 annosta
320 g
pastaa
1 (300 g)
kesäkurpitsa
1 iso
sipuli
1 rkl
mustapippuria myllystä
1
valkosipulin kynsi
1 prk (2,5 dl)
1 rkl
tomaattipyreetä
1 dl
tuoretta basilikaa

Tarjoiluun

parmesaania lastuina

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Halkaise kesäkurpitsa. Koverra tarvittaessa lusikalla siemenet pois. Leikkaa kuutioiksi. Hienonna sipuli.
  3. Kuullota sipuli paistokasarissa tai wokkipannussa Oivariini rasvassa. Lisää kesäkurpitsat. Anna kypsyä 1 - 2 min.
  4. Mausta pippurilla ja hienonnetulla valkosipulilla. Lisää ruokakerma ja tomaattipyree, anna kiehahtaa. Mausta yrteillä.
  5. Tarjoile kastike pastan kanssa. Laita annoksen päälle juustolastuja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
151 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
46 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›