Kesäkurpitsapasta

Kesäkurpitsapasta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Kesäkurpitsapasta

Kesäkurpitsapasta

Kevyen kesäinen pastalounas syntyy tuoreista kauden raaka-aineista. Kesäkurpitsapasta on herkullinen koko perheen suosikkiruoka.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
320 g
pastaa
1 (300 g)
kesäkurpitsa
1 iso
sipuli
1 rkl
mustapippuria myllystä
1
valkosipulin kynsi
1 prk (2,5 dl)
1 rkl
tomaattipyreetä
1 dl
tuoretta basilikaa

Tarjoiluun

parmesaania lastuina

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Halkaise kesäkurpitsa. Koverra tarvittaessa lusikalla siemenet pois. Leikkaa kuutioiksi. Hienonna sipuli.
  3. Kuullota sipuli paistokasarissa tai wokkipannussa Oivariini rasvassa. Lisää kesäkurpitsat. Anna kypsyä 1 - 2 min.
  4. Mausta pippurilla ja hienonnetulla valkosipulilla. Lisää ruokakerma ja tomaattipyree, anna kiehahtaa. Mausta yrteillä.
  5. Tarjoile kastike pastan kanssa. Laita annoksen päälle juustolastuja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
151 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›