
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.29
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 luomu kananmunaa
-
1 rasia (200)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 2 dl mantelijauhetta
- 2 rkl psylliumia, esim. Finax tai Foodin
- 2 tl leivinjauhetta
- ¼ tl suolaa
Pinnalle
-
30 g
Valio Luomu™ voita sulatettunaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- 0 kg kivettömiä kalamata-oliiveja
- 0 kg sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita muna ja tuorejuusto hyvin mieluiten sähkövatkaimella.
- Lisää joukkoon kuivat aineet ja sekoita.
- Anna taikinan tekeytyä 15 min.
- Taputtele taikina kostutetuin käsin leivinpaperoituun vuokaan (n. 15 x 15 cm tai Ø n. 20 cm).
- Levitä pehmeä voi, viipaloitu valkosipuli ja rosmariini leivän päälle. Painele pintaan oliivit ja ripottele sormisuolaa.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 30 – 35 min. Nauti uunituoreena, hieman jäähtyneenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
322 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
27,7 g
Tyydyttynyt rasva
9,5 g
Ravintokuitu
6,2 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kivettömiä kalamata-oliiveja
- sormisuolaa