Vähähiilihydraattinen, viljaton ketofocaccia on herkullinen lisuke keitoille tai salaateille. Se kannattaa nauttia uunikuumana pinnan ollessa rapsakka ja sisuksen herkullisen pehmoinen. Focaccian pinnan voi maustaa oman maun mukaan: klassinen oliivi ja rosmariini toimii erityisen hyvin esim. tomaattikeiton kanssa.
2 | luomu kananmunaa |
1 rasia (200) | |
2 dl | mantelijauhetta |
2 rkl | psylliumia , esim. Finax tai Foodin |
2 tl | leivinjauhetta |
¼ tl | suolaa |
Pinnalle | |
---|---|
30 g | |
1 | valkosipulin kynsi |
1 tl | kuivattua rosmariinia |
kivettömiä kalamata-oliiveja | |
sormisuolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.