Keväinen hedelmärahka

Keväinen hedelmärahka

Kepeänkeltaiset hedelmät piristävät keväisen hedelmärahkan. Tarjoa rahka jälkiruokana aterian päätteeksi.

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 (560 g)
kypsä mango
500 g
hunajamelonia
250 g
vihreitä viinirypäleitä
2 prk (à 250 g)
¾ dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
2 rkl
limettimehua
2 dl

Ohje

  1. Kuori ja paloittele mango ja hunajameloni. Pese, kuivaa ja puolita viinirypäleet.
  2. Yhdistä rahka, sokerit ja limettimehu. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahto rahkaseoksen joukkoon. Lisää hedelmät.
  3. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
4 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)