Hyppää sisältöön
Keväinen hedelmärahka

Keväinen hedelmärahka

Kepeänkeltaiset hedelmät piristävät keväisen hedelmärahkan. Tarjoa rahka jälkiruokana aterian päätteeksi.

Keväinen hedelmärahka

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 (560 g) kypsä mango
  • 500 g hunajamelonia
  • 250 g vihreitä viinirypäleitä
  • 500 g
    Valio maitorahkaa
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio maitorahka 500 g laktoositon
  • ¾ dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 2 rkl limettimehua
  • 2 dl
    Valio Eila® vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon

Ohje

  1. Kuori ja paloittele mango ja hunajameloni. Pese, kuivaa ja puolita viinirypäleet.
  2. Yhdistä rahka, sokerit ja limettimehu. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahto rahkaseoksen joukkoon. Lisää hedelmät.
  3. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal
Proteiini 3,6 g
Hiilihydraatti 10,5 g
Rasva 4,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi