Siirry sisältöön
Melonisalaatti salaattijuustolla

Melonisalaatti salaattijuustolla

Vähemmän on enemmän. Tämä melonisalaatti ei kaipaa monia raaka-aineita, vaan on herkullinen juuri yksinkertaisten, voimakkaiden makujen takia.

Melonisalaatti salaattijuustolla

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g vesimelonia
  • 400 g hunajamelonia
  • 1 prk (180 g)
    Valio salaattijuustokuutioita
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • ½ punaista chiliä
  • ⅔ dl tuoretta minttua

Ohje

  1. Poista melonien kuoret ja hunajamelonin siemenet. Paloittele.
  2. Laita melonit laakealle vadille. Murenna kevyesti päälle valutettu salaattijuusto. Viimeistele hienonnetulla chilillä ja mintulla.
  3. Tarjoa esim. grillatun lihan lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 52 kcal
Proteiini 2,7 g
Hiilihydraatti 3,4 g
Rasva 2,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search